Aflodals “whiskyflöjt” Skruf

Exklusivt aromglas i halvkristall designat av Henrik Aflodal för optimal doft- och smakupplevelse. Dessutom skönt att vila ögat på. Foten är perfekt avpassad för att avspänt hålla glaset med två fingrar runt halsen vid besiktning och nosande. Förgylld fotplatta återspeglar whiskyns gyllne färg i kupan. Munblåst av de skickliga glasblåsarna på Skrufs glasbruk i Småland. Förhöjer din whiskyupplevelse ytterligare några snäpp.
1 glas + presentkort provning: 640 SEK
1 glas: 285.00 SEK

Brännvinsglas Skruf

Världens första konnässörglas för kryddat brännvin? Utvecklat av Henrik Aflodal i samarbete med Skrufs glasbruk i Småland för smakrika brännvin med det klassiska spetsglaset som förebild. Den snäva midjan motverkar spritighet i doften. För maximal dofteffekt, sätt handen för mynningen och skaka om, vänta tills spritångorna klingat av. Nosa nu, arompartiklarna sitter kvar på glasväggarna och det doftar libbsticka eller älggräs! Glaset funkar nämligen bäst till Aflodals egna brännvinssorter gjorda av Gripsholms destilleri för brännvinssällskapet Ruus af Selknä. Knoppen på foten görs med kniptång av glasblåsaren, varje glas blir unikt! Ett kristallglas av högsta svenska kvalitet.
1 glas: 260.00 SEK

Whiskyglas 4-pack

Traditionellt aromglas för att prova starksprit och starkvin. Liten kupa samlar upp aromerna, raka sidor närmare mynningen ger långsammare avgång av spritångor. Perfekt för provning av maltwhisky. Tålig konstruktion, stadig fot och rejäl glastjocklek. Med Aflodals vapen diskret etsat.
4-pack + presentkort provning: 600 SEK (fraktfritt)
4-pack: 200.00 SEK

Presentkort provning

Överraska en whiskyvän med presentkort till en whiskyprovning. Mottagaren väljer själv när han/hon vill gå. Och upplevelsen lär bli ett minne för livet! Presentkortet gäller alla whiskyevents som arrangeras av Henrik Aflodal. Aflodal besöker regelbundet Göteborg, Malmö, Stockholm, samt andra platser.
värde: 400.00 SEK (fraktfritt)

Bibliofil: Top 100 Malts

Världens mest påkostade bokutgåva om whisky? Att detta drömprojekt har gått att genomföra visar att Sverige verkligen är världens viktigaste whiskyland med en kunnig och passionerad whiskypublik. Skaffa dig första bandet i Aflodals bibliofilserie, varje exemplar är numrerat och signerat av författaren. Nu återstår bara de sista upp till 500. Bokutgåvan 'Top 100 Single Malts' kommer i en låda med munblåst kristallglas från Skrufs glasbruk samt förgylld vattningssked. Ett måste för de mest hängivna whiskyfansen.
1 låda: 1999.00 SEK


 

Japan! Whisky!

Henrik Aflodal på besök i Japan. En detaljerad inlevelsefull reseskildring/ reportagebok om den japanska kulturen och landets fantastiska whisky. Rikt illustrerad med 106 fotografier av Michel Hjorth, därmed i lika hög grad en fotobok. Över 120 whiskies recenseras, nivån är mycket hög, författaren är mäkta imponerad. Skaffa dig en praktbok om den whisky som är på gång, framtiden tillhör Japan. Prisbelönt, utsedd till bästa dryckesbok av World Gourmand Awards i Paris (VM i vin/sprit-böcker).
1 bok (ord. 295 kr): 325.00 SEK

Top 100 Single Malts

Efterlängtad whiskybok från Skandinaviens ledande whiskyexpert. Och vilken bok, den mest fylliga maltwhiskyboken någonsin av en passionerad whiskyman vars vardag ägnas åt whiskyprovande. Över 3500 dokumenterade whiskymöten under drygt 15 år, en ständig jakt på nya whisky- upplevel- ser. Här på återbesök hos världens 100 främsta maltmakare. Vilket destilleri gör den bästa whiskyn? Hur går det till? Allt står i Aflodals ”whisky-bibel”.
Upplagan snart slutsåld, enstaka exemplar kvar.
1 bok: 390.00 SEK


 
Handla

Produkt

Antal

Summa: 0 SEK
Frakt ingår med 0 SEK

För- & efternamn

Leveransadress

Postnummer & ort

Land

Telefon

E-post

Betalsätt