Världsunik whisky-bibliofil

Så här vackra whiskyböcker görs egentligen inte, varken i Sverige eller utomlands. Bibliofilen är numrerad och personligen signerad. Detsamma gäller för kristallglaset från Skruf designat av Aflodal själv samt den förgyllda vattningsskeden. Vill du investera i något varaktigt (whisky är ju förgängligt) är detta rätt objekt.

[I]  Första bandet ’Top 100 Single Malts’ är svept i mörkbrun mantel med destilleri-namn samt begynnelseår präglat i guldskrift. Boken både ser ut och känns om en ”djävulsbibel” med Aflodals hemliga monogram utskuret på baksidan. Varje exemplar är numrerat och personligen signerat av författaren, upplagan stänger på 500 exemplar. Boken ligger nedsänkt i en kista tillsammans med ett aromglas samt en vattningsked. Viktiga redskap för att få ut maximalt av din whiskyupplevelse. Kristallglaset är designat av Aflodal själv för bästa doft- och smakegenskaper och munblåst av Skrufs skickliga glasblåsare. Foten är förgylld och bär Aflodals signatur. Skeden är blankpolerad för bästa finish, ytan är så jämn att även den minsta vattendroppe klänger sig fast, doseringen blir därmed exakt. Dessutom är själva skålen förgylld, tänk att se vattendroppen glittra däri!

[II]  Andra bandet i Aflodals bibliofil-serie handlar om japanskt whisky och är slutsålt.

Bibliofilerna är en unik företeelse i whiskyvärlden, samlarobjekt du bara måste ha. Skaffa ett exemplar innan det är försent. Av Top 100-lådan finns en handfull kvar i lager.


 

 
Handla

Produkt

Antal

Summa: 0 SEK
Frakt ingår med 0 SEK

För- & efternamn

Leveransadress

Postnummer & ort

Land

Telefon

E-post

Betalsätt