Aflodal Whisky Club

Henrik Aflodal Whisky Club är rena himmelriket för whiskyälskaren. Vad sägs om egen privat medlemsbar med skräddarsytt sortiment, handplockat av Henrik Aflodal själv? Eller en fullmatad hemsida med det aktuella whiskyutbudet recenserat och en blog med dagsfärska rapporter från whiskyns frontlinje?
Som medlem är du välkommen till Aflodals whiskybar på The Lobby i Stockholm och Göteborg. En temabar där sortimentet byts ut varje gång, bara den allra bästa whiskyn serveras. Ta med dig egna gäster om du vill, kamrater eller affärsbekanta.
På klubbens egen sajt Whiskyclub.ws hittar du verktygen för att utveckla ditt whiskyintresse. Du har fri tillgång till Aflodals dagliga recensioner och kan söka i arkivet inför viktiga whiskyköp. I nätbutiken hittar du praktiska whiskytillbehör som böcker och glas, ofta till förmånligt medlemspris. Här finns också en massa värdefulla medlemserbjudanden – från prenumeration på whiskytidningar och VIP-biljetter till whiskymässor till rabatt i olika butiker.
Målet med klubben är att lära om whisky och utveckla whiskyintresset men framförallt att ha kul och umgås över världens bästa dryck. Välkommen med i gemenskapen!

 

Baren & andra events

 • Tillträde till Aflodals privata whiskybar en vardagkväll per månad
 • Två fribiljetter till barens privata provning med Henrik Aflodal (3 sorter provas)
 • Inbjudan årlig Exklusivprovning med Henrik Aflodal
 • Medlemspris Aflodals ordinarie provningar över hela landet

Whiskyclub.ws

 • Helårsabonnemang Aflodals whiskyrecensioner
 • Medlemserbjudanden från olika butiker
 • Upp till 20% rabatt på Aflodals partnerbarer i Sverige och utomlands
 • Rabatterat inträde whiskymässor
 • Förmånligt prenumerationspris whiskytidningar

 

Egen whiskybar

Aflodals egen whiskybar arrangeras en måndagkväll per månad på fashionabla privatklubben The Lobby. Varje gång skiftas sortimentet, nyheter blandas med annat spännande utifrån ett visst tema. Kärnan i konceptet är att Aflodal själv sätter ihop menyn, bara den allra bästa whiskyn som tilltalar experten släpps in. Ett stående inslag varje barkväll är en privat sittning med Henrik Aflodal då tre whiskies provas ingående. Plus en hel del annat spännande, man vet aldrig vad barmästaren kan hitta på!

Aflodals Bar


   
  JOIN The Henrik Aflodal Whisky Club

  För- & efternamn

  Bostadsadress

  Postnummer & ort

  Land

  Region

  Mobil (ej mellanslag eller –)

  E-post

  Lösenord (minst 5 tecken)

  Bekräfta lösenord

  Medlemsform


  Årsavgift: 500 SEK
  Gå med som provmedlem nu. De första tre veckorna kostar inget. Besök baren en gång innan du bestämmer dig om du är osäker annars slår du till direkt och betalar in årsavgiften.


  Redan medlem?

  Logga in här >>